Ineens denk je “f*ck, ik zit vast en voel die dagelijkse sleur”. Je verlangt naar meer waardering, geluk, inkomen en vrijheid.......maar je weet niet wat of waar te beginnen... 

Lang genoeg gewacht? Zet nu de stap. Pak die handschoen op en: 

'Creëer jouw topleven' 

Het coachingsprogramma 'Creëer jouw topleven' ondersteunt avontuurlijke 20-, 30-, en 40-ers om hun impact, geluk en vrijheid te vergroten.  

Via dit programma: (1) Weet je wat je wilt. (2) Ontdek je jouw talent & passie. (3) Verkoop je jouw talent & passie op een tijd efficiënte manier. (4) Vergroot je jouw vrijheid door geld voor je te laten werken. 

Zelf hebben wij ook deze stappen doorlopen. Benut onze 12 jaar (online) ondernemerservaring 

 Wil je weten hoe we kunnen samenwerken? Wil je echt die doorbraak in je leven? 

Vraag vandaag gratis je 1-op-1 doorbraaksessie met ons aan:

Helaas. Je kunt op dit moment geen aanvraag doen.
Heb je vragen? Mail ons op: contact@nicolestijn.nl

Voel jij… 

… dat je veel meer in je hebt? Maar word je geleefd?  

Je hebt het gevoel dat je 'vast' zit in je werk. Het voelt toch wel als een dagelijkse sleur. Dag in dag uit hetzelfde. Dat je denkt “Is dit het nou?”. Je wilt iets anders, want je mist de echte voldoening en voelt je onzeker.  

Maarja, je hebt geen idee wat of waar te beginnen.  

Het ontbreekt je aan tijd, zelfvertrouwen en juiste focus om die echte groei te maken. En dus blijf je hangen in die waan van de dag.  

Terwijl stiekem weet je het eigenlijk wel…  

Je wilt… 

... 'iets' anders. Meer vrijheid. Meer waardering. Doen wat je leuk vindt. Ontsnappen aan de 9-to-5 mentaliteit. Meer lol. Meer reizen. Stromen van geluk. Energie en flow voelen. Werken met passie en plezier. En mogelijk flexibel of op afstand kunnen werken.  

Je loopt er al een tijdje mee rond. Maar je komt er niet uit.  

Eén ding weet je wel zeker, de komende 30 jaar, wil je niet zo voort laten kabbelen.

Je vindt jezelf veel meer waard, dan wat er nu uitkomt. 

Je voelt dat je veel meer te brengen hebt. Veel meer uit je eigen leven kunt halen. Veel meer voor anderen kunt en wilt betekenen. 

Dus je vraagt je af: Waar te beginnen? Wat is mijn talent? Welke impact kan ik dan hebben?  

We begrijpen dat dit lastig is. Dat je nog niet 1-2-3 de juiste oplossing ziet. Dat is ook een proces wat moet groeien.  

Om dat proces te versnellen (want tijd is kostbaar) hebben wij voor jou het 1-op-1 coachingsprogramma “Creëer jouw topleven” ontwikkeld.  

Want grote kans dat allerlei belemmerende (financiële) gedachtes je tegenhouden, of je omgeving je niet stimuleert, of het ontbreekt aan zelfvertrouwen, waardoor je het voor jezelf kiezen steeds maar uitstelt.  

Dat je de stap niet durft te wagen. Dat je de stap niet zet. Om echt je grootste topleven te leven.  

Zo tobbert het leven maar voort. De jaren schieten voorbij. Zonder veel verandering. En ja, met dat gevoel van “geleefd worden”.  

Ja? Wil jij de stap zetten naar je geluk nastreven en eerst je lifestyle en talent bepalen, en daaromheen je werk te creëren? 

Heey! Wij zijn Nicole & Stijn en het bovenstaande is heel herkenbaar voor ons... 

Wij hebben ontdekt dat, als je eerst je lifestyle bepaalt, en daaromheen je werk creëert, dan gaat dat voor meer zelfvertrouwen, meer geluk & meer inkomen zorgen. Belangrijk daarbij is om jouw talent te ontdekken, en dit op een slimme manier te verkopen. Om zo uiteindelijk een gelukkig en vrij (top)leven te leven. 

Wij geloven in 4 stappen om jouw topleven te creëren. Deze stappen bewandel je in ons coachingsprogramma "Creëer je topleven".

Wat ga je exact doen en leren?

#1 - In stap 1 leer je jezelf kennen. De kunst is dichtbij jezelf blijven, om te weten wat je echt wilt. Want als je weet wie je bent, wat je eigenschappen zijn, waar je energie van krijgt. Dan kom je automatisch bij JOU. Jaaa, ineens voel je WAT jij het allerliefste wilt. Zo bepaal je jouw lifestyle en je droomdoelen, om te gaan voor jouw geluk! 

#2 - In stap 2 ontdek je je talent, waar je gewoon onwijs goed in bent, en gepassioneerd over bent. Ja, iedereen is ergens goed in! Je werkt aan je succesmindset, leert op te komen voor jezelf en belemmerende gedachtes aan te pakken. Om vol zelfvertrouwen te staan, waar je voor staat. Vamos, op naar wat jou voldoening geeft!

#3 - In stap 3 ga je jouw talent verkopen. Of in andere woorden als “verkopen” niet jouw woord is... Je gaat jezelf, wat jij te bieden hebt en waar jij mensen mee helpt, op zo’n enthousiaste en slimme manier vermarkten, dat het naast voldoening ook geld oplevert. Als je dit leert, dat vergroot je zelfvertrouwen, je eigenwaarde, je verkoopskills, en ja, dus ook de cijfers op je bankrekening ;-) Wij geloven dat wie zijn geluk nastreeft en zijn talent op de wereld brengt, zal beloond worden. Op naar meer inkomen.

#4 - In stap 4 leer je jouw verdiende geld voor je te laten werken. Je leert in feite een passief inkomen op te bouwen, door IPB’s te verzamelen. Denk aan vastgoed, zoals het Malaga beachhouse van Nicole & Stijn, of de verschillende bedrijven die ze hebben opgezet.Als je zo slim weet te investeren, dat het onafhankelijk is van jouw tijd en energie, dan levert het jou meer tijd op. Let’s go, vergroot je vrijheid. Om nog meer te doen wat echt graag wilt. Om jouw impact de wereld in te brengen. 

NB. IPB = Inkomen Producerende Bezitting

En dat is wat je leert met ons coachingsprogramma "Creëer jouw topleven" 

We begrijpen dat jouw situatie uniek is en dat je persoonlijke feedback nodig hebt om sneller door te groeien. Het is fijn om iemand te hebben die een stok achter de deur steekt.  

Iemand die al 2 a 3 stappen verder vooruit is dan jou. Want een moeilijke berg beklim je ook niet in je eentje, maar met een ervaren gids. 

Daarom bieden we je de steun, die je nodig hebt. Je komt in een warm bad terecht en krijgt 1-op-1 wekelijkse begeleiding van onze ervaren LIFE/BUSINESS-coaches.  

Klinkt dit interessant?  

Ben jij die avontuurlijke 40-er, 30-er, 20-er zijn topleven wilt creëeren? Die vol energie in het leven wilt staan, waardering krijgt en in overvloed kan leven?  

Kom er nu in een 1-op-1 gesprek met ons achter of ons coachingsprogramma “Creëer jouw topleven” bij jou past.  

Helaas. Je kunt op dit moment geen aanvraag doen.
Heb je vragen? Mail ons op: contact@nicolestijn.nl

De kennis en ervaring die wij in de afgelopen 12 jaar als ondernemer hebben opgedaan, delen we graag met jou.  

Op jouw impactvolle topleven! Nicole & Stijn  

-"Stop met dromen en leef je droom. NU."-

Kom met ons in gesprek & stel samen met ons je plan op. Zo zet je jouw eerste stappen naar meer vrije tijd, energie én geld.

Wat levert een gesprek je op?

In de doorbraaksessie ga je samen met ons bekijken: 

 • Waar je nu staat 
 • Waar je naartoe wilt
 • Wat je tegenhoudt om dat te bereiken
 • Samen stel je jouw stappenplan vast naar meer impact, inkomsten en vrijheid.
 • Ook bekijk je of ons coachingsprogramma “Creëer jouw topleven” de beste oplossing is van jou. (We zijn hier altijd 100% transparant in, we werken alleen met uiterst gemotiveerden Culicoolers, waarbij we zeker weten dat we zijn of haar doelen kunnen bereiken.) 


PLAN JOUW 1-OP-1 SESSIE

Doe nu een aanvraag voor jouw gratis 1-OP-1 doorbraak-sessie en zie of je een match voor ons bent.  

We accepteren je aanmelding pas als we er 100% van verzekerd zijn dat we jouw doelen kunnen bereiken. Zo simpel is het… 

We willen namelijk geen tijd verspillen, aangezien ‘tijd’ het meest waardevolle bezit is wat er bestaat. ;-) 

- “Time is the stuff of life. It’s all we have. Use it well!” -

Naast ‘tijd’ zijn ook ‘energie’ en ‘geld’ hele waardevolle bezittingen. Je hebt ze nodig om je TOPLEVEN te bereiken. Daarom leer je tijdens de gratis 1-op-1 sessie hoe je ze beschermt en vergroot.

Waarom is het belangrijk om NU te kiezen voor meer IMPACT, wat meer vrije tijd, energie én geld oplevert?  

Een hoop mensen stellen hun dromen uit tot aan hun pensioen. Grote kans dat je dat ook doet. Want dan heb je alle tijd, toch?  

Maar als ‘t eenmaal zover is, kom je erachter dat je:  

 • de energie van 10 of 20 jaar geleden niet meer hebt. Of je gezondheid laat je in de steek;
 • niet zoveel (pensioen)geld hebt als gehoopt;
 • jouw dromen veel eerder had moeten verwezenlijken.  

Hartstikke zonde, want dan is het te laat. Te laat om er nog iets aan te veranderen.  

Bovendien is ‘t helemaal niet nodig om je pensioen af te wachten. Want we zijn erachter gekomen hoe je NU al impactvol kunt leven en je dromen kunt bereiken.  

Het maakt niet uit of je in loondienst bent of een onderneming hebt. En het heeft ook niets te maken met geluk. Wellicht een kleine 10% geluk.  

Want we hebben het volgende ontdekt. Je hebt voor 90% zelf invloed op het realiseren van je droomleven:  

 • 30% juiste mindset.
 • 30% juiste gewoontes voor een goede gezondheid. 
 • 30% juiste omgeving.  

En daar heb je allemaal invloed op. Het is dus helemaal niet zo lastig om je droomleven op te bouwen.  

Je hebt alleen de juiste inzichten en technieken nodig. Waarmee je zelf aan het roer staat. Waarmee je jouw toekomst bepaalt. Waarmee je jouw dromen werkelijkheid maakt...vol zelfvertrouwen en lef.  

Wij (nu 33 jaar) zijn beiden vanaf ons 25e gestart met bewuste stappen zetten, om mentaal, fysiek en financieel fit te worden.  

Lees hieronder ons verhaal.

HET PERSOONLIJKE VERHAAL van Nicole & Stijn  

Wij ontmoeten elkaar in 2007. Stijn was in datzelfde jaar als ondernemer gestart. In 2009 kwam Nicole als mondhygiënist op de arbeidsmarkt en zijn we gaan samenwonen in Breda.

Gedurende de relatie zag Nicole dat Stijn steeds meer vrijheid kreeg. Toen we in 2011 drie maanden op rondreis gingen door Argentinië, nam Nicole een sabbatical en Stijn werkte al reizend aan z’n internetbedrijf.  

Nicole voelde dat ze ook meer vrijheid wilde. Om meer te reizen. Om meer avontuur te beleven. Om creatiever te zijn.  

In de tandartspraktijk was weinig vrijheid te bekennen tussen vier muren. En in de monden kon ze haar creativiteit ook niet echt kwijt. ;-)  

Met haar mindset van toen zag ze niet hoe ze haar dromen kon verwezenlijken...  

En dus, na 2 jaar tobben, besloot ze duizenden euro’s te investeren in een coach. In persoonlijke ontwikkeling. Om haar mindset een positieve boost te geven. Om in mogelijkheden te denken.  

En zo kwam ze erachter dat ze een keuze had.  

Ze verdiende een bovengemiddeld inkomen als mondhygiënist. Toch nam ze in 2014 het besluit om voor zichzelf te beginnen. Om mensen te helpen en betekenisvol te zijn. Om impactte hebben. En voor meer vrijheid om dromen te kunnen verwezenlijken.  

Eén van de dromen was “samen meer reizen”. Dat is uitgekomen.  

Na het Argentinië-avontuur gingen we in 2013 twee maanden naar Indonesië. We reisden door Java, Bali, Lombok en Sulawesi.  

Vanaf 2017 meerdere camper roadtrips gemaakt door Spanje. Ook de camper stond al lange tijd op onze dromenlijst. Door in kaart te brengen wat we ervoor moesten doen, wisten we ineens welke stappen te nemen. Bam, daar stond hij dan. De camper.  

Dankzij het reizen in warme klimaten ontstond de volgende droom: “in ‘t buitenland leven”. 

Wederom plan maken en vervolgens actie! Niet uitstellen, maar doen. Inmiddels leven we sinds oktober 2015 in Zuid-Spanje, Malaga.  

Leef niet als slachtoffer, maar als een winnaar. Het leven wordt voor 90% bepaald door de keuzes die je maakt.  

Mooi voorbeeld was ook de “plofkop” van Stijn. Jarenlang liep hij met overgewicht. ‘Hij heeft aanleg. Zit in zijn genen’. Dat is wat werd gezegd en dus dacht hij ermee te moeten leven.  

Maar net zoals Nicole bleek hij een keuze te hebben. Met het aanpassen van zijn eetpatroon is hij definitief 15 kilo kwijtgeraakt. Er is sinds 2016 geen grammetje (oké, misschien eentje dan) meer bijgekomen.  

We hebben nu meer energie dan ooit. En dat is niet alleen te danken aan het stapelen van goede gewoontes. Ook door keuzes te maken qua omgeving. Met wie om te gaan. Zo focussen we ons op personen die ons energie geven in plaats van kosten.  

In 2015 investeerden we beiden opnieuw. Dit keer in onze financiële educatie. Om meer te weten over beleggen en investeren. Een jaar lang kregen we begeleiding van een expert.  

We hebben geleerd hoe geld voor ons kan werken. Nicole was verbaasd en schreef het volgende in haar dagboek:  

“Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en het heeft me geleerd hoe belangrijk het is om wijzer te worden op financieel gebied. Om nog meer mijn dromen te kunnen verwezenlijken. Investeren is iets moois en kan je dichterbij het leven brengen, hoe je het allerliefste wilt leven.”  

Inmiddels hebben we met de opgedane kennis een huis gekocht in Spanje. Als investering. Naast dat we er zelf in wonen, verhuren we het ook als vakantiehuis. Het ligt op een droomplek. In onze favoriete wijk in Malaga en 50 meter van het strand. We delen op deze manier het Spaanse leven graag met anderen. Om ook weer impact over te brengen.

De keuzes en investeringen ( € 100.000+) die we tot nu toe maakten, hebben ons leven gegarandeerd verrijkt en daar zijn we enorm dankbaar voor. En het mooiste, we gunnen jou exact hetzelfde! 

Als wij het kunnen, kunnen anderen het ook. 

Hoelang stel je jouw dromen nog uit? 

Het leven is te kort om jezelf voor de gek te houden. En te denken dat het op een gegeven moment wel goed komt. Want het komt niet vanzelf, vergeet het maar!  

Besef je daarom het volgende...  

Als we je nu vragen wat je héél erg graag wilt.  

...is dat dan de vrijheid hebben om te doen wat je ‘t allerliefste doet? Om je IMACTVOLLE TOPLEVEN te leiden?  

Ja? Schud onze hand. Want dat willen wij ook. En we gunnen je dat ook. Daarom gaan we je hierbij helpen.  

We nemen je aan de hand...  

De beste en snelste weg om dit te bereiken is inderdaad door je fysiek, mentaal en financieel fit te maken. Zodat jij je impact vergroot en dat levert je meer vrije tijd, energie én geld op.  

Zodat jij 100% in je ware kracht staat en alles uit je eigen leven en dat van anderen haalt.  

Als je een bovengemiddeld leven wilt, een werkelijk IMPACTVOL TOPLEVEN, waarbij je op de laatste dag van je leven terugkijkt en kunt zeggen: “Ik heb mijn IMPACTVOLLE TOPLEVEN geleefd”.  

Doe dan het volgende...  

Maak een afspraak voor een gratis 1-op-1 sessie. In dit persoonlijke gesprek verhelderen we welke eerste stappen je kunt zetten om meer vrije tijd, energie én geld over te houden. En hoe je dat doet.  

Het gesprek is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Dus, waar wacht je nog op?  

Helaas. Je kunt op dit moment geen aanvraag doen.
Heb je vragen? Mail ons op: contact@nicolestijn.nl

-“The trouble is we think we have time”-

Alsjeblieft, wacht niet tot je pensioen. Maak vanaf NU de juiste keuzes & investeringen. Zodat je NU leeft en niet aan het overleven bent tot je 67e!